Kazazedelerin yakınları da kaza yaptı: 1 ölü, 14 yaralı

MALATYA (AA) - Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Olayı haber alarak yola çıkan kazazede...

Google Haberlere Abone ol
Kazazedelerin yakınları da kaza yaptı: 1 ölü, 14 yaralı

MALATYA (AA) - Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Olayı haber alarak yola çıkan kazazede yakınlarının bulunduğu otomobilin de başka bir araçla çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Malatya-Adana karayolunda Aydın Deliktaş idaresindeki 27 DH 653 plakalı otomobil, Polatdere yol ayrımındaki virajda aynı yönde seyreden Ahmet Hamdi Aydın'ın kullandığı 34 USD 13 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücüler ile araçlardaki Veysel Emin ve Türkan Deliktaş ile Nural, Ebru Elif ve Ayşe Beyza Aydın yaralandı.

Malatya Devlet Hastanesi ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan yaralılardan sürücü Deliktaş, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

- Kazazedelerin yakınları da kaza yaptı

Öte yandan, olayı haber alarak yola çıkan kazazedelerin yakınları da kaza yaptı.

Mustafa Yanardağ yönetimindeki 44 PE 895 plakalı otomobil, Gözene mevkisinde Nuriye Saka'nın kullandığı 44 NZ 986 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan sürücüler ile araçlardaki Mehmet Fatih Yanardağ, Türkan, Asya, Zeynep Sakar ile Senem ve Gizem Bozkuş, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Mustafa ve Mehmet Fatih Yanardağ'ın, ilk kazada hayatını kaybeden sürücü Aydın Deliktaş'ın yakınları olduğu öğrenildi.

Yorumlar