Kaymakam Kaya, salon sahipleriyle bir araya geldi

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, ilçede faaliyet gösteren düğün salonu sahipleri ile bir araya gelerek, düğün salonlarında silah sıkılmaması konusunda uyarılarda bulundu.İlçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren düğün...

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Kaya, salon sahipleriyle bir araya geldi

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, ilçede faaliyet gösteren düğün salonu sahipleri ile bir araya gelerek, düğün salonlarında silah sıkılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

İlçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren düğün salonları sahipleri ile güvenlik toplantısı gerçekleştiren Kaymakam Kaya, salon sahiplerine çeşitli uyarılarda bulundu.

Düğün ve nişan törenlerinde havaya sıkılan silahların zaman zaman can kaybı ve yaralanmalara neden olduğunu belirten Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, “Bu tür olumsuzlukların önüme geçmek amacıyla, düğünlerde silah kullanılması gerekiyor. Zaten düğünlerde silah kullanmak tehlikeli ve yasak. Bu tür durumlarda düğün salonu sahiplerinin de insanları uyarmalı. Bilgilendirmeli. Olası bir kaza neden olmamak için her türlü patlayıcıların kullanılmasına izin verilmemeli” dedi

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Mal Müdürü Naci Soğancıoğlu, Kahta Vergi Dairesi Müdürü Nuri Özdemir ve düğün salonu sahipleri katıldı.

Yorumlar