Kayıp kiracısını bulmak için seferber oldu

- Bolu'da, uzun süredir haber alamadığı kiracısının bulmak için hastaneleri araştırıp, yakınlarıyla irtibata geçen ev sahibi, sonuç alamayınca polis ekiplerinden yardım istedi - Araştırmalar sonucunda bir süre hastanede tedavi gören kiracının, kentte ikamet eden halasının yanında kaldığı öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Kayıp kiracısını bulmak için seferber oldu

BOLU (AA) - Bolu'da bir ev sahibi, uzun süredir haber alamadığı kiracısını bulmak için seferber oldu.

Alınan bilgiye göre, Sümer Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan dairesinde kiracı olan İsmail Gökmen'den uzun süredir haber alamayan Lütfü Süngü, kiracısını aramaya başladı.

Hastaneleri araştıran ve yakınlarıyla irtibata geçen Süngü, sonuç alamayınca polis ekiplerinden yardım istedi. Ekipler, ilk olarak Gökmen'in yakınlarına ulaşmaya çalıştı.

Eşinden boşandığı, hem eski eşi hem de çocuklarıyla görüşmediği öğrenilen İsmail Gökmen'in ikamet ettiği daireye itfaiye ekiplerinin yardımıyla balkondan girildi.

Evde Gökmen'i bulamayan ekipler, Doğancı Mahallesi'nde oturan oğluna ulaşarak bilgi almaya çalıştı, ancak oğlu da babasıyla görüşmediğini, ağabeyinin yanında olabileceğini söyledi.

Ekiplerin çalışması sonucunda, bir süre hastanede tedavi gördüğü tespit edilen İsmail Gökmen'in, taburcu olduktan sonra halasının yanında kaldığı belirlendi.

Ev sahibi Lütfü Süngü, gazetecilere yaptığı açıklamada, kiracısını ayın başında ambulansla hastaneye kaldırdıklarını ifade ederek, "Kiracımdan uzun süredir haber alamayınca nerede olduğunu merak ettim. Hastaneleri araştırdım. En son 8 Şubat'ta hastaneden taburcu olmuş. Ondan sonra nereye gittiğini öğrenemedim." dedi.

Yorumlar