Kayalıklardan düşen uzman çavuşun şehit olması

- Kars'ta geçen hafta terör örgütüne yönelik operasyonda kayalıklardan düşerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Kazım Ay'ın cenazesi, memleketi Aksaray'a getirildi

Google Haberlere Abone ol
Kayalıklardan düşen uzman çavuşun şehit olması

AKSARAY (AA) - Kars'ta geçen hafta terör örgütüne yönelik operasyonda kayalıklardan düşerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Kazım Ay'ın cenazesi, memleketi Aksaray'a getirildi.

Erzurum Hava Meydan Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından Uzman Çavuş Ay'ın cenazesi, askeri uçakla Nevşehir'e, oradan da karayoluyla Aksaray Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Şehidin cenazesini, yakınları, İl Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Ay'ın cenazesi, tekbirler eşliğinde morga kaldırılırken, baba Mustafa Ay'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Şehidin cenazesinin yarın öğlen namazının ardından Aksaray merkeze bağlı Yeşiltepe beldesinde defnedileceği öğrenildi.

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli 27 yaşındaki Uzman Çavuş Ay, geçen hafta Kars'ta terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda, kayalıklardan düşerek ağır yaralanmış, Erzurum'da kaldırıldığı hastanede bu sabah şehit olmuştu.

Yorumlar