Kasko ve seyahat sağlık sigortası Garanti Cep'te

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, kasko ve seyahat sağlık sigortası hizmetlerini Garanti Cep'ten de sunmaya başladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Garanti...

Google Haberlere Abone ol
Kasko ve seyahat sağlık sigortası Garanti Cep'te

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, kasko ve seyahat sağlık sigortası hizmetlerini Garanti Cep'ten de sunmaya başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Garanti Cep kullanıcıları, mart ayında internet üzerinden satışına başlanan ve büyük ilgi gören Garanti Kazançlı Kasko ile seyahat sağlık sigortası poliçelerini, en avantajlı koşullarla Garanti Cep üzerinden de satın alabiliyor.

Garanti Kazançlı Kasko ile müşteriler, kendi ihtiyaç ve isteklerine göre teminat ve ek özelliklerini belirleyerek fiyat avantajı sağlarken, kişiye özel kaskoya sahip olabiliyor.

Garanti müşterileri Seyahat Sağlık Sigortası ile yurt dışı seyahatlerinde karşılaşabileceği acil sağlık harcamalarını teminat altına alabiliyor ve bu hizmeti Garanti Cep üzerinden sadece saniyeler içinde en avantajlı şartlarla temin edebilmekte.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, şunları kaydetti:

"Garanti Bankası'nın, müşterilerine her zaman hayatı kolaylaştıracak ve değer yaratacak yenilikçi ürünler sunma felsefesiyle hayata geçirdiği Garanti Kazançlı Kasko ürünü, kısa sürede büyük bir ilgi gördü. Tüketiciler tüm süreçleri tamamen internet üzerinden yürütülerek kolayca satın alınabilen Kazançlı Kasko sayesinde, en avantajlı fiyat ve koşullarla kaskoya sahip olabilme imkanı buldu.

Şimdi de Kazançlı Kasko'yu, Seyahat Sağlık Sigortası ile birlikte, Garanti Cep Şubesi üzerinden sunmaya başlıyoruz. Müşterilerimiz bu hizmetimizle, her iki ürünü en avantajlı şartlarla çok kolay bir şekilde satın alabilme imkanı bulacak. Önümüzdeki dönemde bu tarz yenilikçi ürünleri müşterilerimizin parmaklarının ucuna kadar getirerek hayatlarını kolaylaştırıp değer yaratmaya devam edeceğiz."

Yorumlar