Kars'ta askeri üsse taciz ateşi açılması

- Vali Doğan: - "Taciz ateşi oldu, arkadaşlar karşılık verdiler daha sonra helikopterlerle kontrol edildi, arama tarama faaliyetleri devam ediyor"

Google Haberlere Abone ol
Kars'ta askeri üsse taciz ateşi açılması

KARS (AA) - Kars Valisi Rahmi Doğan, Kağızman ilçesindeki askeri üsse taciz ateşi açılmasını ilişkin, "Taciz ateşi oldu, arkadaşlar karşılık verdiler daha sonra helikopterlerle kontrol edildi, arama tarama faaliyetleri devam ediyor." dedi.

Vali Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde, Kağızman ilçesi Kurt Kulak mevkisinde bulunan askeri üs bölgesine teröristlerce taciz ateşi açıldığını anımsatarak, güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiğini söyledi.

Olayda yaralanan ve can kaybı olmadığını aktaran Vali Doğan, "Dün akşam itibarıyla da bir sıkıntı olmadı. Taciz ateşi oldu arkadaşlar karşılık verdiler daha sonra helikopterlerle kontrol edildi, arama tarama faaliyetleri devam ediyor." diye konuştu.

Doğan, ilçede her türlü güvenlik tedbirlerinin alındığını vurgulayarak, "Kağızman da bir jandarma taburu kurduk. O taburumuzun orada olması da büyük bir avantaj, dolayısıyla çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ama o bölgede teröristlerin olduğu bir gerçek, onunla ilgili birtakım faaliyetlerimiz var, çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar