Kars Valisi Doğan, yaralı askerleri ziyaret etti

- Vali Doğan: - "Yaralı 2 askerimiz ameliyattan çıktı, durumları çok iyi. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Şu anda da operasyon tamamlanmak üzere"

Google Haberlere Abone ol
Kars Valisi Doğan, yaralı askerleri ziyaret etti

KARS (AA) - Kars Valisi Rahmi Doğan, Sarıkamış ilçesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda yaralanan ve Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören 2 askeri ziyaret etti.

Doğan, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin saat 08.05 itibarıyla Sarıkamış civarında bir grup terör örgütü mensubuyla temas sağladığını belirtti.

Vali Doğan, "Teröristlerden 4'ü ölü ele geçirildi, 2'si de sağ yakalandı." dedi.

Operasyonda yaralanan 2 askerin sağlık durumlarının iyi olduğunu vurgulayan Doğan, şunları kaydetti:

"Yaralı 2 askerimiz ameliyattan çıktı, durumları çok iyi. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Şu anda da operasyon tamamlanmak üzere. Ayrıca kan ihtiyacı olan askerlerimiz için Karslılar seferber oldu. Kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür ediyoruz. Hepsi çok duyarlı. Herkes hazır ve nazır bir şekilde bekliyor. İnşallah çok kısa sürede ayağa kalkarlar, bayramı aileleriyle, çocuklarıyla kutlamış olurlar."

Sarıkamış Boyalı mevkisindeki ormanlık alanda arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, 2 örgüt üyesi sağ yakalanmıştı. Operasyonda 2 asker de yaralanmıştı.


Yorumlar