Karmod Prefabrik, Tanzanya yapı fuarında ürünlerini tanıttı

İSTANBUL (AA) - Prefabrik yapı sektörünün markalarından Karmod, Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde Uluslararası Afrika Yapı ve İnşaat Fuarına (Build Expo)...

Google Haberlere Abone ol
Karmod Prefabrik, Tanzanya yapı fuarında ürünlerini tanıttı

İSTANBUL (AA) - Prefabrik yapı sektörünün markalarından Karmod, Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde Uluslararası Afrika Yapı ve İnşaat Fuarına (Build Expo) katılarak ürünlerini tanıttı.

Karmod Prefabrik açıklamasında, 30 ülkeden 7 bin ziyaretçinin gezdiği 19.'su düzenlenen fuarda, yeni nesil konteyner şantiye yapılarıyla beraber prefabrik konut ve ofis yapılarına ilginin oldukça yüksek olduğu ifade edildi.

Kenya, Kongo, Uganda ve Somali’den de gelen ziyaretçiler, Tanzanya'da devam eden projelerin yanı sıra diğer ürünleri de yakından tanıma fırsatı buldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, bölge ülkelerinde gerçekleştirdikleri projeler nedeniyle ürünlerinin yapı sektöründe iş yapan firmalarca tanındığını belirterek, gelen bayilik taleplerini bir firma ile anlaşma yaparak değerlendirdiklerini kaydetti.

Özkanca, Tanzanya'da son dönemde çok sayıda proje gerçekleştirdiklerine işaret ederek, şunları aktardı:

"Ülkede hastane projemizi tamamladık. Proje yeni nesil birleşimli konteyner modeli ile gerçekleştirildi. Çok sayıda ofis yapısıyla beraber maden ocağı işçi şantiye yapılarında tamamlanmış ve devam eden projelerimiz var. Ülke iklimine uygun özellikteki hazır evlere talebin de artacağını tahmin ediyoruz. Ekonomik ve uzun ömürlü yapısıyla hazır evlerimiz ülkedeki konut açığına önemli bir çözüm olacaktır. Yapılarımızın tamamı demonte özellikte olması nedeniyle nakliye kolaylığı sağlıyor. Vidalı geçmeli sistemle yerinde kısa sürede kurulum yapılabiliyor."

Yorumlar