Karmod hazır ev modellerini yeniledi

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, hızlı kurulumlu ve uzun ömürlü konseptte ürettiği hazır ev modellerini yenileyerek satışa sundu. Karmod açıklamasına göre...

Google Haberlere Abone ol
Karmod hazır ev modellerini yeniledi

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, hızlı kurulumlu ve uzun ömürlü konseptte ürettiği hazır ev modellerini yenileyerek satışa sundu.

Karmod açıklamasına göre, ön üretimli, demonte sevk sonrası yerinde kullanıma hazır kurulumlu evler üreten Karmod'un standart üretimleri arasında 20 adet tek katlı ve 10 adet iki katlı ev tasarımı bulunuyor. Standart üretimin dışında özel tasarımlarda da ev üretimi gerçekleştiriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, hazır evlerin uzun ömürlü, güvenli yapı teknolojisi kullanılarak fabrika tesislerinde ön üretimi yapıldıktan sonra yerinde kurulumla ortalama yirmi gün gibi kısa sürede teslim edilebildiğini vurguladı.

Prefabrik hazır evlerin ekonomik oluşuyla diğer konut modellerine göre önemli bir avantaj içerdiğini belirten Yüceer, şunları kaydetti:

"Hazır ev diğer ev modellerine göre üretim süresi, kurulum hızı ve ekonomik fiyatlarıyla oldukça cazip. Bu durum konutlarımıza olan talebi olumlu yönde artırıyor. Taleple beraber müşterilerimizin konfor beklentisi de yükseliyor. Biz de bu doğrultuda müşterilerimizin konfor beklentilerine daha iyi cevap verebilmek amacıyla model ve planlarımızı yenileyerek daha da geliştirdik.

Üretim projeleri hazır çok sayıda tek katlı ve iki katlı konut tasarımımız bulunuyor. Uluslararası nakliye standartlarında ürettiğimiz yapılarımızı Türkiye'nin her bölgesinde ve dünyanın her ülkesinde kurabiliyoruz. Evlerimizi kullanılacağı bölgenin iklim ve diğer coğrafi şartlarına uygun özelliklerde üretiyoruz"

Yorumlar