Karmod, Güney Amerika'ya kabin ihracatını artıracak

- Karmod Dış Ticaret Müdürü Özkanca: - "Güney Amerika ülkelerine olan modüler kabin ihracatımızı artırmak için bayilik görüşmelerine başladık"

Google Haberlere Abone ol
Karmod, Güney Amerika'ya kabin ihracatını artıracak

İSTANBUL (AA) - Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, "Güney Amerika ülkelerine olan modüler kabin ihracatımızı artırmak için bayilik görüşmelerine başladık" ifadesini kullandı.

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Özkanca, Karmod'un Güney Amerika ülkelerine olan modüler kabin ihracatını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Özkanca, şunları kaydetti:

"Bu hedef doğrultusunda bayilik görüşmelerine başladık. Dünyada polyester kabin üretiminde lider durumundayız. 3 metrekareden 50 metrekareye varan ölçülerde kapalı mekan imkanı sunan kabinlerimiz, güvenlikten ofise alternatif yapı çözümleriyle Güney Amerika'da ilgi görüyor.

Demonte üretimli yapılarımız uluslararası nakliye standartlarına uygun olarak hazırlanıyor. Güney Amerika'da ürünlerimiz kalitesi ile beraber ekonomik oluşu nedeniyle özellikle Şili, Panama ve Kolombiya'da ilgi gördü. Bu olumlu ilgiyi bahsi geçen ülkelerde vereceğimiz bayiliklerle ihracata dönüştürmek istiyoruz. Bayilerimize kabinle beraber prefabrik ev ve konteyner ürünlerimizin de tanıtım ve satışını yaptırmayı planlıyoruz. Ekonomik prefabrik evlerimizin bu ülkelerde toplu konut alanında tercih edileceğinden ümitliyiz."

Yorumlar