Karmod, Cibuti’de telekom binası kurdu

-Dünya genelinde çok sayıda ofis ve yapı projesi gerçekleştiren Karmod, Cibuti'de özel kaplamalı iki katlı ofis binasını bir ayda tamamladı

Google Haberlere Abone ol
Karmod, Cibuti’de telekom binası kurdu

İSTANBUL (AA) - Karmod, Afrika ülkelerinden Cibuti'de telekom binasının kurulumunu gerçekleştirerek teslim etti.

Karmod tarafından yapılan açıklamaya göre, dünya genelinde çok sayıda ofis ve yapı projesi gerçekleştiren Karmod, özel kaplamalı iki katlı ofis binasını bir ayda tamamladı.

Cibuti'de son bir yılda 10'a yakın proje gerçekleştirilirken, yapımı tamamlanan telekom ofisi vereceği hizmet açısından ülkenin önemli kamu binaları arasında yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Cibuti'de çok sayıda kamu ofisiyle birlikte, hastane, askeri tesis ve konut projeleri gerçekleştirdiklerini belirterek, bazı projelerin de devam ettiğini kaydetti.

Özkanca, kurulum yapılacağı ülke iklim şartlarında demonte üretimli hazırlanan uzun ömürlü yapılarının çok kısa sürede kurulumu ve ekonomik özelliği ile Afrika’da yoğun ilgi gördüğünü vurgulayarak, tam demonte üretilen hazır yapılarının deniz konteyner taşımacılığı ile kurulum yapılacağı Afrika ülkesine kolayca ulaştırıldığını dile getirdi.

Bu yıl otuzuncu kuruluş yıllarını kutladıklarına dikkati çeken Özkanca, şunları aktardı:

"Özellikle Afrika kıtasına ihracat için büyük önem veriyoruz. Otuzuncu yılımızda neredeyse proje gerçekleştirmediğimiz Afrika ülkesi kalmayacak. 200 milyona yaklaşan nüfusu ile gelecekte öne çıkacak ülkeler arasında yer alan Nijerya, Senegal, Fildişi Sahili, Tanzanya, Cibuti yoğun olarak proje gerçekleştirdiğimiz ülkeler arasında yer alıyor. Afrika'da hastane, okul, konut, ofis ve şantiye yapılarıyla Karmod önemli bir marka oldu. Demonte ön üretimli hazırlanan yapılarımız kolay nakliyesi, kısa sürede kurulumu, uzun ömürlü yapısı ve ekonomik özelliği ile bu ülkelerde revaçta. Cibuti Telekom için yaptığımız iki katlı ofis binasını bir ay gibi kısa sürede kurulum yaparak teslim ettik. Ülkede ayrıca gümrük ofisleri, Tarım Bakanlığı ofisi, kadın doğum hastanesi gibi projeleri de tamamladık. Devam eden projelerimiz var."

Yorumlar