Karabük'teki trafik kazası

- Otomobiliyle çarptığ yayayı yaralayan sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Karabük'teki trafik kazası

KARABÜK (AA) - Karabük'te, otomobiliyle hızla ilerlediği sırada kavşaktaki yayaya çarparak yaralanmasına neden olan sürücü, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Güven Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan 32 yaşındaki Işıltan Volga Işıkdağ'a 78 AP 345 plakalı otomobiliyle çarparak yaralanmasına neden olan ve olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Arslan Nalbant, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan Işıkdağ'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Dün, Arslan Nalbant yönetimindeki otomobil, Güven Kavşağı'nda, yolun karşısına geçmeye çalışan Işıltan Volga Işıkdağ'a çarpmış, yaralanan Işıkdağ ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Olay yerindeki güvenlik kamerasına, Nalbant'ın kullandığı otomobilin hızla kavşağa girdiği ve Işıkdağ'a çarptığı, bu sırada olay yerine Nuri K'nın da 78 AJ 842 plakalı otomobille geldiği ve yanında bulunan 2 arkadaşıyla otomobilden inerek kazaya karışan otomobildeki Aysun K'yı indirip kendi otomobiline aldıkları ve bölgeden uzaklaştıkları, vatandaşların haber vermesinin ardından gelen sağlık ekiplerinin yaralıya müdahale ettiği görüntüler yansımıştı.

Yorumlar