Karabük'te sürücülere polisten lokum ikramı

- Bayram nedeniyle memleketlerine gitmek için yola çıkan sürücülere, Safranbolu lokumu ikram edildi

Google Haberlere Abone ol
Karabük'te sürücülere polisten lokum ikramı

KARABÜK (AA) - Karabük'te Ramazan Bayramı nedeniyle memleketlerine gitmek için yola çıkan sürücülere, Safranbolu lokumu ikram edildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri tarafından, D-750 kara yolunun Asit Köprüsü mevkisinde yapılan uygulamada, sürücülere Safranbolu lokumu ikram edildi, trafik kuralları hatırlatıldı.

Yaklaşık 45 dakika süren uygulama sırasında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli komiser Veysel Inal, sürücülere trafik kurallarının ve önemli kazaların olduğu mevkilerin yazılı olduğu broşür de verdi.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Tayfun İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece-gündüz ekiplerin trafik denetimlerine devam ettiğini söyledi.

Bayram tatili süresince denetimlerin devam edeceğini belirten İlhan, "Karabük, önemli geçiş güzergahları üzerinde. Bayram nedeniyle zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ekiplerimiz, görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Hem trafik uygulaması hem de bir jest olarak bayram tatilini geçirmek için memleketlerine gidenlere lokum ikramında bulunuyoruz. İkramının yanı sıra, sürücülerimizi emniyet kemerlerini takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda ikazlarda bulunuyoruz." diye konuştu.

Sürücüler, trafik ekiplerinin ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar