Karabük'te kadın cinayeti

- Tartıştığı eşi tarafından 10 yerinden bıçaklandığı iddia edilen kadın, hastanede hayatını kaybetti

Google Haberlere Abone ol
Karabük'te kadın cinayeti

KARABÜK (AA) - Karabük'te tartıştığı eşi tarafından bıçaklandığı iddia edilen kadın, kaldırıldığı hastanede öldü.

Alınan bilgiye göre, Soğuksu Mahallesi İlke Sokak'ta oturan 2 çocuk sahibi Şerife Y, (49) eşi Orhan Y. (49) ile evde tartışmaya başladı.

İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine Orhan Y, elindeki bıçakla eşini 10 yerinden yaraladı. Eşinin elinden kurtulup kendisini dışarı atan Şerife Y, bahçe duvarından atlayarak kaçmaya çalıştı. Kan kaybı nedeniyle kadın, bir süre sonra yere düştü.

Yerde yatan eşinin yanında gelen Orhan Y, önce sağlık ekiplerine haber verdi, sonra onlar gelene kadar eşinin kanını durdurmaya çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde kanlar içinde yatan kadını ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Şerife Y. burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Eşiyle ambulansa binerek hastaneye kadar gelen Orhan Y. ise hastane polisi tarafından gözaltına alındı.

Çiftin komşularından Mustafa Çetin, bağırma seslerini duyduktan sonra yerde kadını kanlar içinde yattığını gördüğünü söyledi.

Çetin, "Dışarı çıktığımızda Şerife Y. yerde kanlar içinde yatıyordu. Kocası ise ambulansa haber vermek için koşuyordu. Sonra gelip eşine tampon yapmaya başladı. Bizim bildiğimiz olay kıskançlık yüzünden oldu" diye konuştu.

Yorumlar