Kamyonette sıkışan 2 yaralı güçlükle çıkarıldı

- Aksaray'da tıra çarpan kamyonetteki 2 kişi, sıkıştıkları araçtan itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çabası sonucu kurtarıldı

Google Haberlere Abone ol
Kamyonette sıkışan 2 yaralı güçlükle çıkarıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, tıra arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü ve yanındaki kişi, sıkıştığı kabinden itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çabası sonucu kurtarıldı.

Okan Değirmenci (28) idaresindeki 34 HS 9656 plakalı kamyonet, Aksaray-Ankara karayolunun 4. kilometresinde, Aydın Çetinkaya (48) yönetimindeki 01 HE 368 plakalı tıra çarptı.

Kazada, Değirmenci ile Mehmet Ali Uzun (45) araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince çıkarılan yaralılar, Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yarılılardan Uzun'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Tır sürücü Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, seyir halindeyken aracına aniden arkadan başka bir aracın çarptığını ve sarsıldığını belirterek, "Aynaya baktığımda arkaya biri takılmıştı. Gaza basıyordum, fakat ayrılmıyordu. Daha sonra aracın sıkıştığını anladım, park yerine gelene kadar çıkaramadım. Sonra dorseyi kaldırıp, o şekilde ancak çıkarabildim." dedi.

Yorumlar