Kalp krizi geçiren kadını halk otobüsü şoförü hastaneye yetiştirdi

- Manisa'da sokakta kalp krizi geçiren kadın, özel halk otobüsü şoförü tarafından hastaneye yetiştirilerek kurtarıldı - Otobüse alınan kadın ve yakınları otobüs kamerasına yansıdı

Google Haberlere Abone ol
Kalp krizi geçiren kadını halk otobüsü şoförü hastaneye yetiştirdi

MANİSA (AA) - Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde sokakta kalp krizi geçiren kadın, özel halk otobüsü şoförü tarafından hastaneye yetiştirilerek kurtarıldı.

Nurlupınar Mahallesi'nde, 45 D 0155 plakalı özel halk otobüsüyle seyir halindeki Akıl Olçun, sokakta rahatsızlanan bir kadın gördü. Olçun, otobüsü durdurup kadını ve yanında bulunan yakınlarını otobüse aldı.

Olçun, otobüsteki yolcuları müsait bir yerde indirerek, rahatsızlanan kadını Manisa Devlet Hastanesine götürdü.

Manisa'daki halk otobüslerinde 8 yıldır şoförlük yaptığını söyleyen Akıl Olçun, "Böyle bir olayla daha önce hiç karşılaşmadım. Yolda giderken rahatsızlanan bir kadın gördüm. Kadını yakınlarıyla otobüse alarak Manisa Devlet Hastanesi'ne yetiştirdim. İnsan hayatı her şeyden önemli. Umarım diğer arkadaşlarım da aynı duyarlılığı gösterirler. Hastaneye yetiştirdiğim bayanın kalp krizi geçirdiğini fakat herhangi bir hayati tehlikesi olmadığını öğrendim. Birisinin hayatını kurtardığım için mutluyum." diye konuştu.

Bu arada, halk otobüsündeki kameraya yansıyan görüntülerde, sürücünün yolda rahatsızlanan kadını ve yakınlarını otobüse alması ve kalp krizi geçirdiğini öğrendiği kadını en yakın hastaneye götürmesi yer alıyor.

Yorumlar