Kalfasının saçına Erdoğan'ın portresini resmetti

- Farklı çalışmalarıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren erkek berberi Ercan Buyruk, kalfasının saçına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresini resmetti - 8 saatlik bir çalışma ile Erdoğan'ın fotoğrafını ustura ve makas kullanarak resmeden Buyruk: - "Sayın Cumhurbaşkanımızın sevgisini yüreğimizde hissediyorduk. Bir kuaför olarak bu sevgiyi saçlara yansıtmak istedim. Böyle değerli bir büyüğümüz başımızda olduktan sonra bize bir şey olmaz. Biz bu sevgiyi başa kazımayı geçin, yüreklere zaten kazıdık"

Google Haberlere Abone ol
Kalfasının saçına Erdoğan'ın portresini resmetti

ANKARA (AA) - YASEMİN KALYONCUOĞLU- Farklı çalışmalarıyla Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren erkek berberi Ercan Buyruk, kalfasının saçına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını resmetti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki demokrasi nöbeti tutan Buyruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 15 Temmuz darbe girişimi ile acı günler yaşadığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dik duruşu ile de halkın ülkesine her zaman olduğu gibi sahip çıktığını söyledi. Buyruk, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın sevgisini yüreğimizde hissediyorduk. Bir kuaför olarak bu sevgiyi saçlara yansıtmak istedim. Böyle değerli bir büyüğümüz başımızda olduktan sonra bize bir şey olmaz. Biz bu sevgiyi başa kazımayı geçin, yüreklere zaten kazıdık."

8 saat aralıksız çalışarak kalfası Fatih Tosun'un saçına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını tasarladığını ifade eden Buyruk, "Onun yaptıklarının yanında bu 8 saat hiçbir şey değil." diye konuştu. Makas ve ustura kullanarak bu çalışmayı yaptığını anlatan Buyruk, Erdoğan'ın Yenimahalle ilçesinde bulunan berber dükkanına gelerek çayını içmesinden büyük şeref duyacağını dile getirdi.

"Türkiye'nin ve dünyanın gündemini saçlara yansıtıyorum." diye konuşan Buyruk, daha önce yaptığı çalışmalarla Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları kazandığını, 24 saatte 363 kişiyi tıraş ederek Guiness Rekorlar Kitabı'na girdiğini belirtti.

- "Cumhurbaşkanımızın sevgisini yüreğime kazıdım"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını kafasına kazıtan Buyruk'un kalfası Fatih Tosun ise Erdoğan'a duyduğu sevgiyi yüreğinde hissettiğini anlattı.

Tosun, "Ustamla birlikte bu sevgiyi sembolleştirmek istedik." dedi.

Yorumlar