Kahraman şehidin ismini Sivaslı bebek yaşatacak

- Sivas'ta yaşayan Karacalar çifti, 9 Temmuz'da doğan bebeklerine, darbe girişiminde şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adını verdi

Google Haberlere Abone ol
Kahraman şehidin ismini Sivaslı bebek yaşatacak

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yaşayan Eyüp-Sümeyra Karacalar çifti, 9 Temmuz'da doğan bebeklerine, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ismini verdi.

Eyüp Karacalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit Halisdemir'in kahramanlığının kendilerini çok etkilediğini söyledi.

Darbeci hainlere direnen kahramanlardan Ömer Halisdemir'in adını bebeklerine verme kararı aldıklarını belirten Karacalar, şunları kaydetti:

"15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişiminde bir avuç vatan haini cuntacının darbe girişiminde bulunması bizleri çok üzdü. Darbe girişimi gecesi Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kahramanca davranışı bizleri çok etkiledi. Biz de bunun üzerine oğlumuza onun adını verdik. İnşallah oğlumuz da Ömer Halisdemir gibi vatanına, milletine bağlı olur. Vatan hainleri şunu iyi bilmelidir ki; bir Ömer Halisdemir ölür, bin Ömer Halisdemir doğar."

Yorumlar