Jandarma Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü

- İçişleri Bakanı Ala: - "Jandarma Teşkilatımız, özellikle son dönemde vatandaşlarımızın güvenliğini, demokrasimizi, ülkemizin gelişmesini hedef alan teröristlere karşı, diğer güvenlik birimlerimizle birlikte üstün bir mücadele yürütüyor"

Google Haberlere Abone ol
Jandarma Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Efkan Ala, Jandarma Teşkilatının, özellikle son dönemde vatandaşların güvenliğini, demokrasiyi, Türkiye'nin gelişmesini hedef alan teröristlere karşı, diğer güvenlik birimleriyle birlikte üstün bir mücadele yürüttüğünü bildirdi.

İçişleri Bakanı Ala, Jandarma Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, kuruluşundan bugüne kadar, ülkenin huzuru ve güvenliği için gece gündüz fedakarca çalışan jandarmanın, asayişten teröre, toplumsal olaylardan trafiğe, kaçakçılık suçlarından organize suç çeteleriyle mücadeleye kadar geniş bir yelpazede görev yaptığını belirtti. Bakan Ala, mesajında şunları kaydetti:

"Jandarma Teşkilatımız bu onurlu görevi, insanımızı merkeze alan bir anlayışla, kanunları uygulayarak, büyük bir özveri ve millet sevgisiyle yerine getiriyor. Özellikle son dönemde vatandaşlarımızın güvenliğini, demokrasimizi, ülkemizin gelişmesini hedef alan teröristlere karşı, diğer güvenlik birimlerimizle birlikte üstün bir mücadele yürütüyor.

Bu vesileyle canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Jandarma Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Yorumlar