İzmir'de uyuşturucu operasyonu

- Operasyonda, zanlıların banyo ve tuvaletlerin asma tavan aralarına gizlediği 17 bin uyuşturucu hap ile 2 kilo 500 gram esrar ele geçirildi - Gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de uyuşturucu operasyonu

İZMİR (AA) - İzmir'de düzenlenen operasyonda banyo ve tuvaletlerin asma tavan arasına gizlenmiş 17 bin uyuşturucu hap ile 2 kilo 500 gram esrar ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca ilçesinde günlük kiralanan bir evde saklanan uyuşturucu maddelerin Kurban Bayramı tatili öncesinde "Torbacı" diye tabir edilen sokak satıcıları aracılığıyla, piyasaya sürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Yapılan incelemede, evi kiralayan şüphelilerin kiralık otomobil ile İzmir'e geldikleri tespit edilen İ.P (39) ve C.D (16) oldukları belirlendi.

Zanlıları takibe alan polis ekipleri, eve girdikten bir süre sonra dışarı çıkan 2 zanlıyı gözaltına aldı.

Evdeki aramada zanlıların banyo ve tuvaletlerin asma tavan aralarına gizlediği 17 bin uyuşturucu hap ile 2 kilo 500 gram esrar ele geçirildi.

Zanıların üst aramasında çıkan ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen, 4 bin 950 liraya ise el konuldu.

Aramalarda ayrıca uyuşturucu madde ticaretine yönelik ve para alışverişlerinin not edildiği 2 adet not defteri bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, "Uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Yorumlar