İzmir'de ormanlık alanda kaybolan genç

- AFAD ekiplerinin Buca'da ormanlık arazide bulduğu erkek cesedi, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi - Kayıp Eren Yılmaz ile bulunan cesedin kolundaki dövmenin birbirine benzediği saptandı

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de ormanlık alanda kaybolan genç

İZMİR (AA) - İzmir'in Buca ilçesinde 5 gündür haber alınamayan ve son olarak ormanlık alanda görülen Eren Yılmaz'ı arama çalışmaları sırasında bulunan erkek cesedi, kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Yıldız Mahallesi'ndeki evinden 6 Haziran'da ayrılan Denizcilik Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Yılmaz bulmak için çalışma yürüten AFAD ekiplerince Dereköy mevkisinde bir erkek cesedi bulundu.

Vücudunda şişlikler bulunan ve yüzü tanınmayacak haldeki ceset, kimlik tespitinin yapılması ve ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekiplerinin haber vermesiyle olay yerine gelen Yılmaz'ın yakınları, kayıp genç ile bulunan cesedin kolundaki dövmenin birbirine benzediğini fark etti.

Kayıp gencin dayısı Yılmaz Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cesedin büyük ihtimalle yeğenine ait olduğunu ve büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Yeğeninin en son bir arkadaşıyla tartıştığını ve bir kişinin ifadesine başvurulduğunu öğrendiklerini belirten Yıldırım, cesedin 5 gündür aradıkları bölgede bugün bulunması nedeniyle de cinayetten şüphelendiklerini dile getirdi.

Adli Tıp Kurumu önüne gelen Yılmaz'ın annesi Melek Balak, fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar