İzmir Barosu hizmet binası açılışı

- TBB Başkanı Feyzioğlu: - "Biz 19 Mayıs'ın gölgelenmesine izin vermeyeceğiz. Şehitlerimiz, gazilerimiz ve Mustafa Kemal için hiç kimsenin 19 Mayıs'ı gölgelemesine izin yok"

Google Haberlere Abone ol
İzmir Barosu hizmet binası açılışı

İZMİR (AA) - Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Türkiye'de 19 Mayıs kutlamalarının gölgelenmek istendiğini öne sürerek, "Biz 19 Mayıs'ın gölgelenmesine izin vermeyeceğiz. Şehitlerimiz, gazilerimiz ve Mustafa Kemal için hiç kimsenin 19 Mayıs'ı gölgelemesine izin yok" dedi.

Feyzioğlu, İzmir Barosu'nun yeni hizmet binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada son günlerde milli bayramların çeşitli nedenlerle gölgelenip, kutlanmak istenmediğini iddia ederek, "Bugün güzel başladı ama maalesef her güzel başlayan gün Türkiye'de bir sıkıntıya dönüşmeye başladı. Biz 19 Mayıs'ın gölgelenmesine izin vermeyeceğiz. Şehitlerimiz, gazilerimiz ve Mustafa Kemal için hiç kimsenin 19 Mayıs'ı gölgelemesine izin yok" diye konuştu.

Feyzioğlu, Barolar Birliği olarak İzmir'e yeni bir hizmet binası daha kazandıracaklarını da söyledi.

Açılışa İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan ve çok sayıda avukat katıldı. Açılışta İzmir Barosu avukatlarından oluşan ritm grubu sahne aldı.

Feyzioğlu, daha sonra İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan ile binanın açılışını gerçekleştirdi.

Yorumlar