İstanbul'da yol çalışması

- Mahmutbey Batı Kavşağı ile Çobançeşme Kavşağı arasında yer alan köprü ve viyadüklerde, yaya korkulukları yenilenecek

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da yol çalışması

İSTANBUL (AA) - Mahmutbey Batı Kavşağı ile Çobançeşme Kavşağı arasında yer alan köprü ve viyadüklerde, yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmalarının yapılacağı bildirildi.

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Kapıkule-Mahmutbey arasında yer alan otoyollar ve bağlantı yolları üzerinde bulunan köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi yapım işi, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünün denetimi altında sürüyor.

Çalışma kapsamında O3 Bağlantı Yolu'nun (Basın Ekspres Yolu) kuzey taşıma yönü (Çobançeşme Kavşağı - Mahmutbey Gişeler yönü) ile güney taşıma yönü (Mahmutbey Gişeler - Çobançeşme Kavşağı yönü) arasındaki köprü, viyadük ve üstgeçitlerde yaya korkuluğu yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Çalışılan kesimlerde emniyet şeridi ile gerektiğinde sağ şeritler trafiğe kapatılacak. Çalışmalar, 10 Ağustos'a kadar sürecek.

Çalışmalar, haftanın her günü, trafik yoğunluğunun az olduğu saatlerde yapılacak. Çalışmalar sırasında bayram, sınav gibi özel günler de dikkate alınarak trafik düzenlemeleri yapılacak.

Yorumlar