İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

- Başakşehir'de bir sitede çıkan yangının uyuşturucu madde sarılı sigaranın atılması sonucu çıktığını tespit eden polis, aynı sitedeki bir dairede uyuşturucu imalatı yapıldığını ortaya çıkardı

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İSTANBUL (AA) - Başakşehir'deki bir sitede çöp kutusundaki yangının uyuşturucu madde sarılı sigaranın atılmasıyla çıktığını belirleyen polis ekipleri, aynı sitedeki bir dairede uyuşturucu imalatı yapıldığını ortaya çıkardı.

Başakşehir'deki bir sitenin çöp kutusunda çıkan yangın, büyümeden söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekibinin yaptığı incelemede, çöp kutusuna atılan uyuşturucu sarılı bir sigara nedeniyle yangının çıktığı tespit edildi.

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin araştırmasında, sitenin A-2 bloğundaki bir dairede oturan kişinin sigarayı çöp kutusuna attığı belirlendi.

Alınan izinlerin ardından söz konusu eve yapılan baskında, balkon ve salon bölümünde kurutma amaçlı serilmiş Hint kenevirleri, çanta içinde kurutulmuş ve satışa hazır esrar, hassas terazi, çelik kasa, 8 mermi ele geçirildi.

Olayla ilgili A.Ö. gözaltına alınırken, 1 şüphelinin de arandığı bildirildi.

Yorumlar