İstanbul'da bayram coşkusu

- Bayramı İstanbul'da geçiren vatandaşlar, çocuklarıyla eğlence mekanlarında eğlendi

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da bayram coşkusu

İSTANBUL (AA) - Ramazan Bayramını İstanbul'da geçiren vatandaşlar, çocuklarıyla eğlence mekanlarında eğlendi.

Kentteki eğlence mekanlarını dolduran çocuklar, büyükleri eşliğinde doyasıya eğlendi. Vatandaşların ilgisi dolayısıyla, Eyüp'teki Vialand Tema Park'ın da aralarında olduğu eğlence mekanlarında yoğunluk yaşandı.

Tema Park Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Cem Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayramlarda en yoğun günlerini yaşadıklarını belirterek, "Aileler ve gençler burayı seçiyor. Çünkü güvenlik ve adrenalin var." dedi.

Tema Park'ın en önemli özelliklerinden birinin çok büyük bir alanda kurulması olduğunu dile getiren Tuna, şunları kaydetti:

"Bayramlarda kalabalığı yüzde 100 katlıyoruz. Güvenlik içerisinde eğlenmek isteyenler buraya gelebilirler. Güvenlik bizim için çok önemli. 200 küsur canlımız var 2500 metrekarelik bir alanda. Burada bir eğitim de koyduk. Hayvanların tür ve özelliklerini anlatıyoruz. Çocuklara hem sihirli şekilde hayvanları, canlıları gösterebilmemiz onları aynı şekilde çıkışta da eğitebilmemiz sağlanıyor. Eğitimde de niye canlılara iyi bakmamız gerektiği, niye onları dünyada doğada tutmamız gerektiğini anlatıyoruz."

Yorumlar