İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışma

- BBP Genel Başkan Yardımıcı Çayır: - "Hükümeti eleştirebiliriz ama 'Hükümeti beğenmiyorum' diyerek darbe yapmak hiçbir şekilde kabul edilemez. Halk da demokrasiye sahip çıkmalıdır. Artık Türkiye, eski Türkiye değildir ve olmamalıdır. Türkiye'de yaşayan herkes, görüşü, duruşu ne olursa olsun bu darbeye tepki göstermelidir"

Google Haberlere Abone ol
İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışma

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya ilişkin olarak, "Hükümeti eleştirebiliriz ama 'Hükümeti beğenmiyorum' diyerek darbe yapmak hiçbir şekilde kabul edilemez. Halk da demokrasiye sahip çıkmalıdır. Artık Türkiye, eski Türkiye değildir ve olmamalıdır. Türkiye'de yaşayan herkes, görüşü, duruşu ne olursa olsun bu darbeye tepki göstermelidir." dedi.

İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya yönelik açıklama yapan Çayır, şu ifadeleri kullandı:

"Bu tür teşebbüslere, bu tür darbe teşebbüslerine, bu tür kalkışmalara Türk toplumu razı olamaz. Türk toplumunun tepki göstermesi lazım. Hükümeti eleştirebiliriz ama 'Hükümeti beğenmiyorum' diyerek darbe yapmak hiçbir şekilde kabul edilemez. Halk da demokrasiye sahip çıkmalıdır. Artık Türkiye, eski Türkiye değildir ve olmamalıdır. Türkiye'de yaşayan herkes, görüşü, duruşu ne olursa olsun bu darbeye tepki göstermelidir."


Yorumlar