İstanbul Valiliği "İlçe Buluşmaları" etkinliği

- İstanbul Valisi Şahin, etkinlik kapsamında Esenler'i ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Valiliği "İlçe Buluşmaları" etkinliği

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İlçe Buluşmaları" etkinliği kapsamında Esenler'i ziyaret etti.

Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katılan Vali Şahin, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'un birçok sorunla baş etmek durumunda olduğunu belirterek, "Nüfus yoğunluğu, eğitim, kültür, spor, yerleşim, trafik gibi sorunlarının yanında İstanbul’un en önemli meselelerinden biri veya üzerinde durduğu konulardan birisi de güvenliktir." dedi.

Şahin, halkın huzuru için bütün güvenlik güçleriyle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını kaydederek, bu noktada İstanbulluların duyarlılığına, hassasiyetine özellikle teşekkür ettiğini söyledi.

Ülkenin terör belasından kurtulacağını vurgulayan Şahin, "Terör yöntemleriyle, hiçbir grubun, zümrenin ya da kişinin Türkiye’ye bir şey kabul ettirmesi, dayatması asla mümkün olmayacaktır. Çünkü bu topraklarda bizler yüzlerce yıldır devletiz. Devlet olarak geldik. Bundan sonrada bu topraklarda ebediyete kadar devlet olarak, bağımsız olarak devam edeceğiz." diye konuştu.

Hain odakların, arasına nifak sokarak bu milleti bölmek istediğini ifade eden Şahin, "Anadolu coğrafyasının üzerinde ameliyat yapmak isteyenler hiçbir zaman başarılı olamayacaklar. En önce bu milletin güçlü irfanını, iradesini ve o kardeşlik duygusunu karşılarında bulacaklar" ifadelerini kullandı.

Şahin, "Bütün vatandaşlarımız, doğulu, batılı gibi komşularıyla, akrabalarıyla, dostlarıyla, biz bu Anadolu'da biriz, birlikteyiz, dün de birlikteydik, bugün de birlikteyiz, yarın da birlikte olmaya devam edeceğiz anlayışıyla ilişkilerini daha da arttırmalı, samimiyetlerini, dostluklarını daha da pekiştirmelidirler." şeklinde konuştu.

Etkinliğe Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar