İsrail'in Filistinlilere yönelik ihlalleri

İsrail askerleri, Nablus kentindeki Bilata Mülteci Kampı'na baskın düzenledi. Gerçekleştirdiği baskın sırasında bir Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
İsrail'in Filistinlilere yönelik ihlalleri

İsrail güçlerinin Batı Şeria'daki Bilata Mülteci Kampı'na gerçekleştirdiği baskın sırasında bir Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Nablus kentindeki Bilata Mülteci Kampı'na baskın düzenleyerek evlerde arama yapan İsrail askerleri, bir evin silah atölyesi olarak kullanıldığı iddiasıyla sahibine yıkım tebligatı verdi. Bunun üzerine askerlerle Filistinli gençler arasında arbede çıktı.

İSRAİL'DEKİ HAPİSHANELERDE 7 BİN FİLİSTİNLİ BULUNUYOR

İsrail askerlerinin gerçek ve plastik merminin yanı sıra göz yaşartıcı gazla müdahalesi sonucu bir Filistinli yaralandı, gazdan etkilenen onlarca kişi de boğulma tehlikesi geçirdi.

İsrail güçleri çeşitli gerekçelerle hemen her gün Filistinlilerin evlerine baskın yapıp gözaltılar gerçekleştiriyor. Filistin makamlarının verilerine göre İsrail'deki hapishanelerde yaklaşık 7 bin Filistinli bulunuyor.

Yorumlar