İSMEK'ten çocuklara ücretsiz eğitim

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (İSMEK), yaz tatillerini öğrenerek ve kendini geliştirerek geçirmek isteyen...

Google Haberlere Abone ol
İSMEK'ten çocuklara ücretsiz eğitim

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (İSMEK), yaz tatillerini öğrenerek ve kendini geliştirerek geçirmek isteyen çocuklar için farklı branşlarda ücretsiz eğitimler veriyor.

İSMEK'ten yapılan yazılı açıklamada, 20 yıldan bu yana yetişkinlere eğitim veren İSMEK'in, yaz döneminde 9 yaş üstü çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri cupcake yapımından keman çalmaya kadar birçok alanda eğitim imkanı sağladığı belirtildi.

Bu yaz döneminde, kendini geliştirmek isteyen çocuklar için el yüz boyama, ritm, tiyatro, seramik, resim, piyano, bilgisayar gibi toplam 33 ana alan altında, 169 branşta ücretsiz eğitim vereceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Geçen yaz bu kapsamda 18 bin çocuğa eğitim verildi. Bu yıl yaz kurslarında 9-11, 12-15 ve 15-21 yaş arasındaki çocuk ve gençler sunulan çeşitli alternatifler arasından kendini geliştirmek istediği alanda eğitimi rahatlıkla bulabilir. Ücretsiz eğitimlerden yararlanmak isteyenlerin www.ismek.istanbul adresinden ön kayıt başvurusu yaptıktan sonra en yakın İSMEK kurs merkezine nüfus cüzdanı fotokopileriyle giderek asıl kayıtlarını yaptırabilecekler."

Yorumlar