İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi kampanyası

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, müşterilerinin küçük, büyük tüm ihtiyaçları için uygun koşullarla kredi sunmaya devam ediyor. 31 Ocak’a kadar devam edecek...

Google Haberlere Abone ol
İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi kampanyası

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, müşterilerinin küçük, büyük tüm ihtiyaçları için uygun koşullarla kredi sunmaya devam ediyor. 31 Ocak’a kadar devam edecek olan İhtiyaç Kredisi kampanyası ile İş Bankası müşterileri bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için yüzde 1,14’ten başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanabiliyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ihtiyaç kredisine başvurmak için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI ve AYLIK GELİRİ aralarında boşluk bırakarak 4402’ye SMS göndermek yeterli oluyor. (Örnek: NAKİT 254xxxxx244 5000 2000) Gönderilen her bir SMS için GSM operatörlerince 1 SMS karşılığı ücret tahsil ediliyor.

İşCep’ten, İnternet şubesinden, isbank.com.tr adresinden ya da tüm İş Bankası şubelerinden ihtiyaç kredisine anında başvuru yapılabildiği gibi 6 bin 500’ü aşkın bankamatikten veya 0850 724 0 724 telefon şubesinden başvuru yapmak mümkün. Üstelik başvurular hangi kanaldan yapılırsa yapılsın cevabı hemen müşterinin cep telefonuna geliyor.


Yorumlar