İş Bankası'ndan "İhracatçı Kart"

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, küçük ve orta ölçekli (KOBİ) ihracatçı şirketlere yönelik "İhracatçı Kart"ı kullanıma sundu. İş Bankası'dan yapılan...

Google Haberlere Abone ol
İş Bankası'ndan "İhracatçı Kart"

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, küçük ve orta ölçekli (KOBİ) ihracatçı şirketlere yönelik "İhracatçı Kart"ı kullanıma sundu.

İş Bankası'dan yapılan açıklamaya göre, ülke ekonomisine ve işletmelere verdiği desteği, geliştirdiği yeni ödeme araçlarıyla sürdüren banka, bu kapsamda ihracatçı şirketlere yönelik "İhracatçı Kart"ı kullanıma sunduğunu duyurdu.

İhracatçı KOBİ'lere sunulan kart ile işletmeler, Türkiye'de ilk kez hem şirket kredi kartının tüm özelliklerinden yararlanabilecek hem de İş Bankası aracılığıyla gerçekleştirdikleri ihracat işlemlerinden MaxiPuan kazanma imkanına sahip olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Murat Bilgiç, sektörde ihracatçılara özel "ilk ticari kart" olma özelliği taşıyan İhracatçı Kart'ı sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, İhracatçı Kart'a sahip işletmelerin, Maximum üye iş yerlerinden yaptıkları alışverişlerin yanı sıra İş Bankası aracılığıyla gerçekleştirdikleri ihracat işlemleri üzerinden de MaxiPuan kazanacağını, böylece kartın çift taraflı fayda sağlayacağını kaydetti.

Bilgiç, banka olarak, dış ticaret ve ülkenin gelişimine katkı sağlayan ticari hayatın tüm kesimlerini, gerek yeni ürünler gerekse bankanın uzun yıllara dayanan tecrübe ve birikimi ile desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar