İş adamının aynı yöntemle ikinci kez parası çalındı

- Adana'da 6 ay önce otomobilinin camı kırılarak 133 bin lirası alınan kişinin aynı yöntemle 50 bin lirası daha çalındı - Olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi

Google Haberlere Abone ol
İş adamının aynı yöntemle ikinci kez parası çalındı

ADANA (AA) - Adana'da 6 ay önce otomobilinin camı kırılarak 133 bin lirası alınan kişinin aynı yöntemle 50 bin lirası daha çalındı.

Alınan bilgiye göre, iş adamı Bahattin Durmuş, alacaklılarına ödeme yapmak için merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'ndeki bir bankadan para çekti.

Daha sonra Ziyapaşa Mahallesi'ne gelen Durmuş, parayı otomobilinin koltuğunun altına bırakıp bir yere uğramak için aracından ayrıldı.

Durmuş, döndüğünde ise aracının camının kırık, koltuğun altına bıraktığı 50 bin liranın ise yerinde olmadığını fark edince durumu polise bildirdi.

- Olay anı kamerada

Polis ekipleri ise yaptıkları çalışma kapsamında çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde, olay yerinde bir aracın arka kapısından inen şüphelinin elindeki cisimle Durmuş'un aracının ön sol camını kırdığı görüldü.

Camdan aracın içine uzanan zanlının bir süre sonra elindeki poşetle geldiği otomobile binip, kendisine yardım eden kişiyle beraber uzaklaştığı tespit edildi.

Polis ekipleri, kaçan iki şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

- Altı ay önce aynı yöntemle 133 bin lirası çalındı

Bahattin Durmuş, 11 Aralık 2015 tarihinde banka hesabından çektiği 220 bin lirayı otomobilinin bagajına koyup, merkez Seyhan ilçesindeki ATİKOP İş Merkezi'ne gitmiş, bagajdaki paranın 87 bin lirasını yanına alarak borçlu olduğu esnafın iş yerine girmişti.

Durmuş, geri döndüğünde otomobilinin camının kırılmış, arka koltuğun da yatırılarak bagajdaki 133 bin lirasının çalındığını fark etmişti.

Yorumlar