İş adamının 360 bin lira bulunan çantasını gasbettiler

- Ankara'daki bir banka şubesinden çıkan iş adamını takibe alan kişiler, aracının ön koltuğuna konulan para dolu çantayı alarak kaçtı

Google Haberlere Abone ol
İş adamının 360 bin lira bulunan çantasını gasbettiler

ANKARA (AA) - Başkentte bir iş adamını takibe alan ve henüz kimliği belirlenemeyen zanlılar, iş adamının bir anlık boşluğundan yararlanarak, aracının ön koltuğunda duran ve içerisinde 360 bin lira bulunan çantayı gasbederek kaçtı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, inşaat malzemeleri satışı ile uğraşan iş adamı K.Ö, bir bankanın GİMAT'daki şubesinden 360 bin lira çekti. Plakası belirlenemeyen Opel Astra marka otomobildeki kimliği henüz belirlenemeyen zanlılar, K.Ö'yü takibe aldı.

Ceyhun Atıf Kansu Caddesi'nde bulunan MHP Genel Merkezi yakınlarına geldiği sırada K.Ö'nün aracına yaklaşan zanlılar, iş adamının bir anlık boşluğundan yararlanarak, içinde 360 bin lira bulunan ön koltuktaki çantayı gasbederek otomobille kaçmaya başladı.

Paniğe kapılan iş adamı, ruhsatlı silahı ile hırsızların bulunduğu otomobile ateş etti. Aracın ön lastiklerini patlatan iş adamı, buna rağmen gasp zanlılarının kaçmasına engel olamadı. K.Ö'nün silahından çıkan kurşunlardan bazıları da park halindeki araçlara isabet etti.

MHP Genel Merkezi önünde silah sesleri duyulduğuna yönelik telsiz anonsları üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Durumun anlaşılması üzerine, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Plakası tespit edilemeyen otomobille kaçan gasp zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar