İngiliz Parlamentosu'nda tecavüz iddiası

LONDRA (AA) - İngiliz Parlamentosu'nda bir milletvekilinin asistanının, tecavüz iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra kefaletle serbest bırakıldığı...

Google Haberlere Abone ol
İngiliz Parlamentosu'nda tecavüz iddiası

LONDRA (AA) - İngiliz Parlamentosu'nda bir milletvekilinin asistanının, tecavüz iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra kefaletle serbest bırakıldığı bildirildi.

Londra polisinden yapılan açıklamada, iktidardaki Muhafazakar Parti milletvekili Craig Mackinlay'ın asistanı 23 yaşındaki Sam Armstrong'un geçen hafta cuma günü tecavüz iddiasıyla gözaltına alındığı kaydedildi.

İngiliz basını, parlamento yakınlarında bir barda içki içen Armstrong'un, daha sonra beraberindeki bir kadını, milletvekili Mackinlay'ın parlamentodaki ofisine götürdüğünü yazdı.

Armstrong geçen hafta kadının şikayeti üzerine tecavüz iddiasıyla gözaltına alındı ve ocak ayına kadar kefaletle serbest bırakıldı.

İngiliz Parlamentosu'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Parlamento polisle yakından çalışmaktadır. Polisle yürüttüğü soruşturmada iş birliği yapılmaktadır." ifadesi kullanıldı.


Yorumlar