İngiliz Kraliyetinden Prens Harry'nin sevgilisiyle ilgili açıklama

- Kraliyet ailesi, Amerikalı oyuncu Markle'ın, tahtın varislerinden Prens Harry'nin kız arkadaşı olduğunu doğruladı

Google Haberlere Abone ol
İngiliz Kraliyetinden Prens Harry'nin sevgilisiyle ilgili açıklama

LONDRA (AA) - Amerikalı oyuncu Meghan Markle'ın, İngiltere kraliyet tahtının varisi Prens Harry'nin kız arkadaşı olduğu doğrulandı.

Prens Harry'nin resmi konutu Kensington Sarayı'ndan yapılan açıklamada, çiftin son birkaç aydır ilişki yaşadıkları duyurularak, bu sebepten Markle'ın tacize maruz kalmasından duyulan rahatsızlık vurgulandı.

Açıklamada, küçük yaştan itibaren Prens Harry'nin kamunun kendisine olan ilgisinden haberdar olduğu belirtilerek, "Prens Harry ayrıca özel yaşamına yönelik dikkate değer merakın da farkında. Prens Harry, hakkında sıkça yazılan kurmaca hikayeler dolayısıyla resmi olarak harekete geçti. Son hafta içinde çizginin aşıldığı görüldü. Kız arkadaşı Meghan Markle, taciz dalgasına maruz kalmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Prens Harry'nin Markle'ın güvenliğinden endişe ettiği kaydedilen açıklamada, "Prens Harry, Markle'ı koruyamamaktan dolayı derin hayal kırıklığı yaşıyor. Birkaç aylık ilişkide Markle'ın bu tür bir hücuma maruz kalması doğru değil." değerlendirmesinde bulunuldu.

35 yaşındaki Megan Markle'ın maruz kaldığı tacizlerin kamuoyu önünde yaşananlarına örnek olarak, "ırkçı imaların yer aldığı köşe yazıları", "ulusal bir gazetenin manşetinde lekelenmek", "internetteki platformlarda ve sosyal medya trollerinin bariz ırkçılığı ve cinsiyetçiliğine maruz kalma" belirtilirken, kamunun gözü önünde yaşanmayan tacizlerin ise, "gazetelerde çıkan haberlere karşı verilen yasal mücadeleler", "paparazzilerin Markle'ın annesinin kapısının önünden ayrılmaması", "paparazzilerin Markle ailesinin evine girmeye çalışması", "gazetelerin Markle'ın eski erkek arkadaşına rüşvet teklif etmesi" ve "gazetelerin Markle'ın iş arkadaşlarını, her bir dostunu ve sevdiğini bombardımana tutması" gibi olaylar olduğu aktarıldı.

Ünlüler dünyasının gözde bekarlarından 32 yaşındaki Prens Harry, özel yaşamıyla ilgili sık sık magazin haberlerine konu oluyor.

Kraliyet tahtının veliahtı Prens Charles ile 1997 yılında Paris'teki trafik kazasında hayatını kaybeden Prenses Diana'nın ikinci çocuğu olan Harry, tahtın beşinci sıradaki varisi.


Yorumlar