İki darbe gören dededen FETÖ'ye tepki

- Batman'da oturan 70 yaşındaki Tahsin Coşkun: - "Hepimiz meydana inmeliyiz. Çocuklarımız, memleketimiz ve geleceğimiz için bunu yapmak zorundayız. Kadın, erkek, genç ve yaşlı demeden tepkimizi göstermek mecburiyetindeyiz"

Google Haberlere Abone ol
İki darbe gören dededen FETÖ'ye tepki

BATMAN (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik vatandaşın tepkisi sürüyor.

Batman'da FETÖ'nün darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine düzenlenen tepki gösterilerine katılan 70 yaşındaki Tahsin Coşkun, darbe girişiminde bulunan teröristlere lanet okudu.

27 Mayıs 1960 ve 12 Eylül 1980 yılında gerçekleştirilen darbelerin acımasızlığını yaşayan biri olarak bu tür girişimlere karşı olduğunu vurgulayan Coşkun, askeri darbelerin ülkeyi felakete sürüklediğini söyledi.

Darbelerin ardından insan hak ve hürriyetlerinin ayaklar altına alındığını aktaran Coşkun, şöyle devam etti:

"Hepimiz meydana inmeliyiz. Çocuklarımız, memleketimiz ve geleceğimiz için bunu yapmak zorundayız. Kadın, erkek, genç ve yaşlı demeden tepkimizi göstermek mecburiyetindeyiz. Darbe, insanların özgürlüğünün kısıtlanması, milletin ve memleketin felaketi demektir. Allah darbecileri muvaffak etmesin. Allah zalimlerin gözlerini kör etsin. Allah, Türkiye'ye ve halkına bir daha darbe göstermesin. Allah çocuklarımıza bir daha darbe yaşatmasın. Biz gördük, çocuklarımız görmesin."

Yorumlar