İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Iğdır'da

- Bakan Soylu: - "(Ankara'daki terör operasyonu) Bu operasyonu, emniyet güçlerimizin takip ettiği ve nihayetinde Ankara'ya yönelik hazırlığı planlanan bir eylemi engelledikleri ve başarılı şekilde gerçekleştirdikleri bir operasyon olarak nitelendirmek lazım" - "Hain terör yapılanmalarının Türkiye üzerindeki kaosa yönelik planlarına karşı tüm güvenlik güçlerimiz 24 saat esası ile çalışarak bu konularda ülkemizin güvenliği, huzuru ve milletimizin eminliği için büyük gayret içerisindedirler"

Google Haberlere Abone ol
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Iğdır'da

IĞDIR (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da bombalı araçla eylem hazırlığındaki 2 teröristin polisin düzenlediği operasyonda ölü ele geçirilmesine ilişkin, "Bu operasyonu, emniyet güçlerimizin takip ettiği ve nihayetinde Ankara'ya yönelik hazırlığı planlanan bir eylemi engelledikleri ve başarılı şekilde gerçekleştirdikleri bir operasyon olarak nitelendirmek lazım." dedi.

Bakan Soylu, özel uçakla çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Iğdır Havaalanı'nda, Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras ve partililerce karşıladı.

Ardından Iğdır Valiliğine geçen Soylu, girişte Valilik Şeref Defteri'ni imzalayıp makamına geçtiği Vali Alpman'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Soylu, Valilik çıkışında gazetecilerin, "Ankara'da, bombalı araçla eylem hazırlığı yapan 2 teröristin hazırladıkları düzeneği infilak ettirip kendilerini patlatarak öldüğünü" hatırlatması üzerine Ankara Valiliğinin sabah saatlerinde konuyla ilgili açıklama yaptığını anımsattı.

Polisin operasyonunun başarılı olduğunu ve teröristlerin yapmayı planladığı eylemin engellendiğini dile getiren Soylu, şunları kaydetti:

"Bu operasyonu, emniyet güçlerimizin takip ettiği ve nihayetinde Ankara'ya yönelik hazırlığı planlanan bir eylemi engelledikleri ve başarılı şekilde gerçekleştirdikleri bir operasyon olarak nitelendirmek lazım. Gerekli tüm çalışmalar ortaya çıkarıldıktan sonra kamuoyuyla da neticesi paylaşılacaktır. Hain terör yapılanmalarının Türkiye üzerindeki kaosa yönelik planlarına karşı tüm güvenlik güçlerimiz 24 saat esası ile çalışarak bu konularda ülkemizin güvenliği, huzuru ve milletimizin eminliği için büyük gayret içerisindedirler."

Soylu'ya Valilik ziyareti öncesi kendisini yöresel kıyafetle karşılayan 2 çocuk, Kafkas bebeği armağan etti.

Yorumlar