Ibrahimovic'in kararı, Fransa gündeminde

PARİS (AA) - Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint Germain'in (PSG) İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in, sosyal medya üzerinden...

Google Haberlere Abone ol
Ibrahimovic'in kararı, Fransa gündeminde

PARİS (AA) - Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint Germain'in (PSG) İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in, sosyal medya üzerinden takımından ayrılacağını açıklaması, Fransa spor gündeminde geniş yankı uyandırdı.

PSG Kulübü, Ibrahimovic'in gelecek sezon takımda olmayacağını ilan etmesinin ardından yazılı bir açıklamada bulunarak İsveçli golcünün ayrılacağını teyit etti. Açıklamada, Ibrahimovic'in gelecekte bir görevle takımda çalışabileceği vurgulandı.

Ibrahimovic'in kararını, basın toplantısında değerlendiren PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc, İsveçli golcünün futbolu çok iyi bildiğini dile getirerek, "İleride benim yerime geçebilir. Eğer gelecekte teknik adamlık yapma yönünde bir karar verirse dünya futbolu için önemli işler yapabilir." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, L'Equipe gazetesi ise PSG'nin Ibrahimovic'in yerini, La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Fransız golcü Antoine Griezmann ile doldurmak istediğini ileri sürdü.

Sezon sonunda takımıyla kontratı bitecek Ibrahimovic, kendisine ait sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Parc des Princes'te yarın son maçıma çıkacağım. Kral gibi geldim, efsane olarak ayrılıyorum." mesajına yer vermişti.

Yorumlar