Hükümlüler ile protokol üyeleri maç yaptı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlüler ile protokol üyelerinden oluşan takımlar futbol oynadı. Kırklareli Atatürk...

Google Haberlere Abone ol
Hükümlüler ile protokol üyeleri maç yaptı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlüler ile protokol üyelerinden oluşan takımlar futbol oynadı.

Kırklareli Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmada, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Muammer Seyitoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ile hükümlüler yer aldı.

Hükümlü ve tutukluların verimli, üretken bireyler olarak toplum yaşamına uyumlarını sağlamak, moral motivasyonlarını arttırmak, boş zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak, beden ve ruh sağlıklarını korumalarına yardımcı olunması amacıyla oynanan maçta, Açık Ceza İnfaz Kurumundaki bazı hükümlüler de tribünlerden tezahürat yaparak, takımlarını destekledi.

Karşılaşmada hükümlülerin takımı, protokol üyelerinden oluşan takımı 5-4 yendi.

Yorumlar