Huawei, ilk çift kameralı akıllı telefonunu tanıttı

- Huawei P9, haziranda Türkiye'de satışa sunulacak

Google Haberlere Abone ol
Huawei, ilk çift kameralı akıllı telefonunu tanıttı

İSTANBUL (AA) - Huawei'in Leica iş birliğiyle geliştirdiği, ilk çift kameralı akıllı telefonu Huawei P9 Haziran'da Türkiye'de satışa sunulacak.

Huawei'nin Leica iş birliğiyle geliştirilen ilk çift kameralı akıllı telefonu Huawei P9'un Türkiye tanıtımı, Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği İş Birimi Pazarlama Direktörü Cem Sezer, Huawei Tüketici Ürünleri Orta Asya ve Kafkasya Bölge Başkanı Zhang Xingnan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde dünya tanıtımı yapılan, Huawei P9, haziran ayının ikinci yarısından itibaren Türkiye pazarında satışa sunuluyor. Son günlerde yükselen fotoğraf çekme ve paylaşma trendi içinde çift kamerasıyla öne çıkacak telefon ile ilgili bilgi veren Cem Sezer, şirket olarak, akıllı telefon pazarındaki yükselişlerine devam ettiklerini dile getirdi.

Sezer, Huawei'in iletişim teknolojileri alanındaki tecrübeleri ve fotoğraf dünyasının ikonik markalarından Leica'nın bilgi birikimi bir araya gelince ortaya akıllı telefon fotoğrafçılığına yepyeni bir soluk getiren P9'un çıktığını aktararak şunları kaydetti:

"İki markanın uzun soluklu iş birliğinin ilk meyvesi, yeni amiral gemimiz P9'u Türk tüketicisinin beğenisine sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Mobil fotoğrafçılık kavramının hayatımıza girmesi ve sosyal medyanın hızlı yükselişiyle birlikte akıllı telefon üreticileri bir öncekine göre daha iyi görüntüleme teknolojilerini kullanıcılarla buluşturmak durumunda.

Huawei olarak, P9 ile akıllı telefon fotoğrafçılığı konusunda çıtayı bir hayli yükseltmiş olduk. Leica iş birliği ile Huawei'nin mobil fotoğrafçılık alanında da ne denli iddialı olduğunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Huawei P9'un Türkiye pazarında büyük bir ilgiyle karşılanacağına inanıyoruz."

Verilen bilgiye göre, haziran ayı içinde Türkiye'de kullanıcılarla buluşması planlanan Huawei P9, 2 bin 399 liralık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Yorumlar