"Her Çocuk Bayramlık İster" kampanyası

- Samsun'un Atakum ilçesinde geçen yıl başlatılan ve bin çocuğun bayramlık kıyafet ile buluşturulduğu "Her Çocuk Bayramlık İster" kampanyası kapsamında bu yıl da çocukların yüzü güldürülecek - Belediye Başkanı Taşçı: - "İhtiyaç sahibi çocuklar, aileleriyle mağazamıza gelerek istedikleri kıyafet ve ayakkabıyı alacak"

Google Haberlere Abone ol
"Her Çocuk Bayramlık İster" kampanyası

SAMSUN (AA) - Samsun'un Atakum ilçesinde hayırseverlerin desteğiyle geçen yıl başlatılan ve bin çocuğun bayramlık kıyafet ile buluşturulduğu "Her Çocuk Bayramlık İster" kampanyası bu yıl da devam edecek.

Atakum Belediyesinin öncülüğünde, belediye bünyesindeki Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi koordinesinde geçen yıl başlatılan "Her Çocuk Bayramlık İster" kampanyası ile bu yıl da yüzlerce çocuğa bayramlık kıyafet ulaştırılması hedefleniyor.

Belediye Başkanı İshak Taşçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm Samsunluları kampanyaya destek vermeye davet etti.

Vatandaşların kendi çocuklarına bayramlık kıyafet alırken bir tane de ihtiyaç sahibi çocuk için edinmesini isteyen Taşçı, ramazan ayında paylaşmanın güzelliğinin yaşanması gerektiğini söyledi.

Taşçı, bu yıl ikincisi düzenlenen kampanyaya yoğun katılım beklediklerini belirterek, "Bir çocuk için bayramlık kıyafetin ne kadar değerli ve önemli olduğunu biliyoruz. Bizler çocukluklarında bayramlık kıyafetlerini yataklarının başına asarak onu giyebilme heyecanından sabaha kadar uyuyamayan çocuklardık. Bu anlamda çocuklara bayramlık kıyafet hediye etmenin önemini iyi biliyoruz." dedi.

Taşçı, kampanya kapsamında bir mağaza kurulacağını, ihtiyaç sahibi çocuklara giysilerin arife günü dağıtılacağını anlatarak, "Mimar Sinan Mahallesi Alpaslan Bulvarı'nda bir mağaza açıyoruz. Mağazamız 23-24 Haziran'da açık olacak. İhtiyaç sahibi çocuklar, aileleriyle mağazamıza gelerek istedikleri kıyafet ve ayakkabıyı alacak. Hayırsever vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında kurduğumuz örnek paylaşma köprüsü ile bu sene de yüzlerce çocuğumuzun yüzü gülecek. Mülteci, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklarımız bayrama bayramlıklarıyla girecek." sözlerine yer verdi.


Yorumlar