Hepsiburada'dan Öğretmenler Günü kampanyası

İSTANBUL (AA) - Online alışveriş platformu hepsiburada, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, 30...

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada'dan Öğretmenler Günü kampanyası

İSTANBUL (AA) - Online alışveriş platformu hepsiburada, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel bir kampanya başlattı.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, 30 farklı kategoride 3 milyondan fazla ürün sunan hepsiburada, Öğretmenler Günü'ne özel sayfasında çok sayıda hediye seçeneğini bir araya getirdi.

Bu kapsamda, çiçek kategorisinde tek dal bordo, beyaz, lila ve leylak renkli orkideler 44,90 TL'den satılırken, çikolata kategorisinde de ChocChic markasının özel ürettiği "Canım Öğretmenim" çikolata seti 27,90 TL’lik fiyatıyla sunuluyor.

Öğretmenlerine daha özel ve kişisel hediyeler vermek isteyenler ise cüzdan, dolma kalem, kredi kartlık, kalem tablası ve not defteri gibi ürünlerin içerisinde olduğu VIP setleri tercih edebiliyor. Fiyatları 83,07 TL ile 286,22 TL arasında değişen VIP setlerin yanı sıra dolma kalem ve sümen takımları gibi seçenekler de yer alıyor.

Teknoloji kategorisinde farklı bütçelere uygun tablet alternatiflerinde yüzde 50'ye varan indirimlerin bulunurken, cep telefonunda ise Android 6.0 Marshmallow işletim sistemli Xiaomi Mi 5, 1.149 TL’lik fiyatıyla beğenilere sunuluyor. Xiaomi Mi 5’in yanı sıra Samsung, iPhone gibi farklı işletim sistemli cep telefonlarında da indirim sağlanıyor.

Pierre Cardin erkek kol saati indirimle 739 TL yerine 219,90 TL'ye, Calvin Klein One 200 ml unisex parfüm ise 228 TL yerine 89,90 TL'ye satılıyor.

Öğretmenler Günü özel kampanyasında ayrıca taşınabilir bilgisayar, kahve makinesi ve kitap gibi farklı ürün gruplarında yüzde 50’ye varan indirimlerden faydalanmak mümkün.

Yorumlar