Hepsiburada.com'da klima satışları yüzde 140 arttı

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu hepsiburada.com'da klima satışları, haziranda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 140 artış gösterdi. Hepsiburada.com...

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada.com'da klima satışları yüzde 140 arttı

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu hepsiburada.com'da klima satışları, haziranda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 140 artış gösterdi.

Hepsiburada.com açıklamasına göre, yaz sıcaklarının bastırmasıyla internet üzerinden gerçekleşen klima satışları yükselişe geçti. Hepsiburada.com'un hazırladığı alışveriş analizleri doğrultusunda klima kategorisindeki haziran ayı işlem hacmi, önceki yılın aynı ayına göre yüzde 140 arttı.

Büyümede Pazaryeri platformunun entegrasyonu da etkili oldu. Hepsiburada.com'un Pazaryeri platformunda klima satışı yapan şirketler gibi farklı alanlarda ticaret yapan herkes sanal mağazasını açarak, e-ticaret sektörüne adım atabiliyor. Pazaryeri platformunda girişimciler, ürünlerini hepsiburada.com'un müşterileriyle buluşturabiliyor.

Samsung, Arçelik, Baymak, Airfel, Daikin, Carrier, LG, Vestel, Demirdöküm, Kumtel, Mitsubishi Heavy, Toshiba, Beko, Indesit, Vaillant, Siemens ve Regal gibi markaların ürünlerinin yer aldığı hepsiburada.com klima kategorisinde kullanıcılara yüzde 25'e varan indirimler sunuluyor.

Klima fiyatları ise 999 TL ile 9 bin 750 TL arasında, klima türleri ve enerji sınıflarına göre değişiklik gösteriyor.

Hepsiburada.com'da satılan vantilatörler ve portatif hava soğutucular da sıcak yaz günlerinde kullanıcıların en çok ilgi gösterdiği kategoriler arasında yer alıyor. Vantilatör kategorisinde yüzde 45'in üzerindeki indirimlerden yararlanabilen kullanıcılar, portatif hava soğutucularda da yüzde 20'ye varan indirimlerle alışveriş yapabiliyor.

Yorumlar