Hepsiburada.com "4x4x2 Country Fest 2016"ya sponsor

- Hepsiburada.com, sahipsiz sokak ve barınak hayvanlarıyla ilgili mama bağışı kampanyalarını sürdürüyor

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada.com "4x4x2 Country Fest 2016"ya sponsor

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, sahipsiz sokak ve barınak hayvanlarıyla ilgili mama bağışı kampanyalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda 4-5 Haziran tarihleri arasında Kemer Country Club ve 1000 Atlı'nın iş birliğiyle düzenlenecek olan "4x4x2 Country Fest 2016"ya sponsor olan hepsiburada.com, insanlar, atlar, köpekler ve tüm hayvanların dostluğuna destek olacak.

Hepsiburada.com'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, geçtiğimiz yıl bin 500 kişinin katıldığı, bu yıl ise 5 binden fazla kişinin katılımının beklendiği "4x4x2 Country Fest 2016"daki yarışmalarda mücadele etmek isteyen herkes, hepsiburada.com'dan mama alarak sahipsiz sokak hayvanlarını besleme şansını yakalayacak.

Dünyada var olan her canlının yaşam hakkı olduğuna dikkati çekmek isteyen tüm yarışmacılar, Göktürk Hayvanseverler Derneği Yardım Mamasından satın alarak zamansızlık nedeniyle besleyemedikleri sokak hayvanları için bir şans yaratacak. Ayrıca bağış yapan tüm kullanıcılara teşekkür sertifikası ve hediye çekleri verilecek.

Hepsiburada.com, sponsorluk desteği verdiği festivalde aynı zamanda Hepsiburada, Köpek Atlama Grand Prix'si isminde bir yarışma da düzenleyecek. Bu zorlu mücadelede ilk 5'e giren yarışmacılara, hepsiburada.com tarafından hediye çekleri takdim edilecek.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, insanlar ve hayvanların dostluğuna vurgu yapan 4x4x2 Country Fest 2016'da binicilik yarışmaları, Pony binişi, 'Köpeğim ve Ben' engel atlama yarışmaları, köpek eğitmeni şovları, köpek sahiplendirme ve mama bağışı, çocuk ve yetişkin country oyunları, My Gym çocuk aktiviteleri, macera parkurları, şişme oyun alanı, tasarım ve alışveriş stantları, pet stantları ve pek çok sürpriz, hayvanseverleri bekliyor olacak.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de e-ticaret sektörüne öncülük eden hepsiburada.com, sahipsiz sokak ve barınak hayvanlarına yönelik bağış kampanyaları düzenlemeye önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Yorumlar