Hemşirenin hasta ve hastane personelini yaralaması

- Sağlık Bakanlığı, Malatya'da poliklinikte görevli bir hemşirenin 1 hasta ve 2 hastane personelini yaralamasına ilişkin müfettiş görevlendirerek soruşturma başlattı

Google Haberlere Abone ol
Hemşirenin hasta ve hastane personelini yaralaması

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanlığı, Malatya'da poliklinikte görevli bir hemşirenin 1 hasta ve 2 hastane personelini yaralamasına ilişkin müfettiş görevlendirerek soruşturma başlattı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Malatya Devlet Hastanesi Fırat Semt Polikliniğinde, psikolojik sorunları olan hemşirenin; 1 hasta ve 2 hastane personelini yaraladığı belirtildi.

Saldırıya uğrayan hasta ve hastane personelinin Malatya Devlet Hastanesi acil biriminde ayakta tedavi edildiği belirtilen açıklamada, olay sırasında yaralananların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tedavileri bittikten sonra adli rapor düzenlenerek taburcu edildikleri bilgisine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, hemşirenin halen emniyette sorgusunun devam ettiği belirtilerek, Sağlık Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığınca müfettiş görevlendirilerek konuyla ilgili idari soruşturma başlatıldığı, yapılacak inceleme ve soruşturmalar sonucunda gerekli yasal işlemin uygulanacağı bildirildi.





Yorumlar