Hekim Holding'e bir haftada 3 ödül

İSTANBUL (AA) - Türk yapı sektörünün önde gelen kuruluşlarından Hekim Holding bir hafta içinde 3 ödüle layık görüldü. Hekim Holding'den yapılan yazılı...

Google Haberlere Abone ol
Hekim Holding'e bir haftada 3 ödül

İSTANBUL (AA) - Türk yapı sektörünün önde gelen kuruluşlarından Hekim Holding bir hafta içinde 3 ödüle layık görüldü.

Hekim Holding'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 39. Yapı Fuarı'nda 4 şirket, 2 işletmesi ile toplamda 505 metrekare alana kurduğu 5 stantta, iki ödüle birden layık görülen Hekim Holding, bir diğer ödülünü de İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nden (İDDMİB) aldı.

İDDMİB'in 6 bin üyesi arasından 2015 ihracat rakamlarına göre "Metallerden Eşyalar" kategorisinde Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ üçüncülük ödülünü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, daha iyi hedeflere ulaşmak için alınan ödüllerin en iyi motive aracı olduğunu belirterek, "İhracat rakamlarımızı ve hedeflerimizi her yıl katlayarak büyütmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yapı Fuarı-Turkeybuild'in geleneği haline gelen Altın Mıknatıs "Stand Tasarımı Ödülleri"nde Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ'nin markalarından olan Hekim Profil-Steelin stantları ile Hekim Yapı AŞ stantları ikincilik ödülünü kendi arasında paylaştı.

Tasarım ödüllerinde ürünün stantla ilişkilendirilmesine büyük önem veren jüri üyeleri seçimini Hekim Holding stantları üzerinden yaptı. Stant tasarımlarının tamamında Hekim Yapı AŞ'nin Hekimboard markalı Fibercement Doğal Çimento Levha ürünlerinin kullanılması, Hekim Profil-Steelin standının çelik profillerin kaplanmadan önce ve kaplandıktan sonraki aşamalarının aynı stantta sergilenmesi her iki firmaya ikincilik ödülünü getirdi. Ayrıca tasarımda çelik profillerin sürdürülebilir, ekolojik ve yenilenebilir ürünler olmasının anlatılması, profillerden oluşan ağaç figürünün tasarımla bir bütünlük sağlaması ilgi gördü.

Hekim Yapı AŞ'nin standını Su Mimarlık’ın mimarı Sıla Uzundurukan, Hekim Profil-Steelin tasarımını Prefabrik Yapı AŞ'nin kendi mimarlarından Yeliz Uzunyurt tasarladı.

Prefabrik Yapı AŞ'nin markaları olarak ilk kez ayrı stantta fuara katılan Hekim Profil-Steelin standı Hekim Holding adına ayrı bir gurur kaynağı oldu. Katıldığı her fuarda stant tasarımlarına büyük önem veren Hekim Holding çalışanları, aldıkları ödüllerin haklı gururunu yaşadı.

Hekim Holding, 8 şirket, 8 işletme, 170 bin metrekarelik üretim alanı, 17 bin metrekarelik hazır yapı tanıtım alanı, 1000’den fazla çalışanı, 6 kıtada 100'e yakın ülkeye ihracatı, yurt içi ve yurt dışında 100'den fazla bayisi ve 42 binin üzerinde referansı ile hızlı ve istikrarlı şekilde büyümeye devam ediyor.

Yorumlar