"Havacılıkta gelecek sizinle gelecek" yarışması

- Milli Eğitim Bakanlığı ile PİLVAK'ın liseler arasında düzenlediği yarışmada derece giren resim ve fotoğrafların yer aldığı sergi, Atatürk Havalimanında açıldı

Google Haberlere Abone ol
"Havacılıkta gelecek sizinle gelecek" yarışması

İSTANBUL (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı'nca (PİLVAK) liseler arasında düzenlenen "Havacılıkta gelecek sizinle gelecek" yarışmasında dereceye giren resim ve fotoğraflar, Atatürk Havalimanında sergilendi.

Dış Hatlar Terminalideki serginin açılışına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş, PİLVAK Başkanı Hüseyin Belpınar ile davetliler katıldı.

Sergiyi gezen Birdal, yaptığı konuşmada, öğrencilerin eserlerinin yer aldığı serginin Atatürk Havalimanında açılmasından dolayı onur duyduklarını belirterek, serginin hayırlısı olmasını diledi.

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ulutaş ise çocuklara ve gençlere havacılık sektörünün tanıtılması açısından bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu kaydederek, "Türkiye'de havacılık sektörü gelişmişse arkadaşlarımızın fedakar çalışması, onların güzel hareketlerinin topluma yansıması sonucunda olmuştur. İnanıyorum ki, bu gençlerin çoğuna destek verilirse geleceğin sanatçısı, şairi ya da yazarları Türkiye'de çok daha fazla boy atar, yetişir." dedi.

Havalimanındaki yerli ve yabancı yolcular da sergiyi gezerek, gençlerin yaptığı eserleri inceledi.

Yorumlar