Hatay'da şehit ailelerini ziyaret

- Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Hatay'da şehit ailelerini ziyaret

HATAY (AA) - Hatay'ın Dörtyol ilçesi Kaymakamı Recep Soytürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Soytürk, beraberinde eşi Nurdan Soytürk ile Özerli Mahallesi'nde geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Yusuf Erin'in ailesini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Ziyarette konuşan Soytürk, şehit ailelerinin sorunlarını çözmek ve varsa ihtiyaçlarını gidermek için sadece bayramlarda değil, diğer zamanlarda da ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Soytürk, şehitlerin geride bıraktığı emanetlere her zaman sahip çıkacaklarını ve kapılarının kendilerine açık kalacağını kaydetti.

Şehit polis memuru Erin'in babası Hüseyin Erin de Kaymakam Soytürk'e ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Soytürk'ün her zaman yanlarında olduğunu ifade eden şehit babası Erin, ''Allah sizden razı olsun. Olayın meydana gelmesinden bugüne kadar hep yanımızda oldunuz. Allah sizlerden ve devletimizden razı olsun.'' dedi.

Kaymakam Soytürk, daha sonra Yeşilköy Mahallesi'nde ikamet eden ve geçtiğimiz aylarda Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit edilen Komiser Yardımcısı Ayhan Kıymacı ile geçtiğimiz yıl Erzurum'un Şenkaya ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek'in ailelerini de ziyaret etti.

Öte yandan, ilçedeki tüm daire müdürlerinin de kaymakamlık tarafından belirlenen şehit aileleri ve gazileri bayram boyunca ziyaret edecekleri öğrenildi.

Yorumlar