Hastane yolunda trafik kazası: 4 yaralı

- Zonguldak'ta, yakınını hastaneye götüren sürücünün kullandığı otomobilin, bir araca çarparak şarampole devrilmesi sonucu biri çocuk 4 kişi yaralandı

Google Haberlere Abone ol
Hastane yolunda trafik kazası: 4 yaralı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, yakını Leyla Çevik'i (48) Karaman beldesi Keller köyünden kent merkezine hastaneye götürdüğü bildirilen Emel Akalın'ın (36) kullandığı 67 LD 889 plakalı otomobil, Zonguldak-Ankara karayolunun 14. kilometresinde, önünde seyreden Bayram İnamoğlu (36) idaresindeki 34 ZN 9965 plakalı otomobile çarparak şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Akalın ve kızı Elif (5) ile Leyla Çevik ve Dilek Akdoğan (26) yaralandı. Sürücü İnamoğlu'nun, küçük çocuğu kendi aracıyla hastaneye götürürken yolda karşılaştığı ambulanstaki sağlık ekiplerine teslim ettiği öğrenildi.

Yaralılardan sürücü Akalın ve kızı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi, diğerleri de Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırıldı.

Sürücü Bayram İnamoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda seyir halindeyken araçta sarsıntı hissettiğini söyledi.

İnamoğlu, "Aracı şarampole giderken gördüm. Aracımı durdurdum. Aşağıya indim. Arabanın dışında çocuk vardı. Araçtan fırlamış, ağlıyordu. Onu alıp giden ambulansı yakaladım ve teslim ettim. Sonra tekrar geri dönüp aşağıdakilere yardımcı olmaya çalıştım." diye konuştu.

Yorumlar