Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışması

- Çalışmalar kapsamında, 22 Ağustos-4 Eylül arasında 23.00-06.00 saatleri arasında trafik akışı, Haliç Köprüsü ana gövde üzerinden sağlanacak

Google Haberlere Abone ol
Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışması

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç'in kuzey ve güney yan köprülerinde asfalt yenileme ve onarım çalışması ile sessiz asfalt serimi yapacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Haliç kuzey ve güney yan köprülerinde asfalt yenileme ve onarım çalışmalarının, 22 Ağustos Pazartesi saat 23.00'te başlanarak, 4 Eylül Pazar saat 06.00'da tamamlanması planlanıyor.

Çalışmalar, saat 23.00 ila 06.00'da arasında yapılacak. Böylece gündüz trafiği etkilemeyecek. Trafik akışı, 23.00 ila 06.00 saatleri arasında, yan köprüler kapalı olacağı için Haliç Köprüsü ana gövde üzerinden sağlanacak. Haliç Köprüsü ve yan yolları, saat 06.00'da tümüyle trafiğe açık olacak.

Yenilenen asfalt, yoğun trafik akışına daha dayanıklı ve uzun ömürlü, sessiz, taş mastik özelliğinde olacak. Çalışma, Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü öncülüğünde, Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek.

Yorumlar